Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Αύριο,Τετάρτη, 3 Μαΐου στις 19.30 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων

Αύριο, Τετάρτη, 3 Μαΐου στις 19.30 γίνονται τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων στην οδό Δωδώνης 31 (απέναντι από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, στην Ακαδημία).

Με ανακοίνωσή της η  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων καλεί τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες να παραβρεθούν στην πολιτική εκδήλωση στην οποία θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων.

“Στις λίγες μόνο μέρες που απέμειναν μέχρι τις 21 του Μαΐου, καλούμε σε πανστρατιά τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες και κάθε δημοκράτη πολίτη, για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη και να φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού.

Από αυτή τη μάχη, ναμη λείψει κανείς και καμία! Ψηφίζουμε όλοι και όλες! Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη!” τονίζεται στην ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *