Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για την ακύρωση του διαγωνισμού Γιάννενα- Κακαβιά: ΝΔ και διαφάνεια είναι δυο ασύμβατες έννοιες

Σκληρή κριτική ασκεί στην ΝΔ και στον Περιφερειάρχη Ηπείρου με ανακοίνωσής  η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων, για την ακύρωση του διαγωνισμού του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της ΝΔ αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά από την ακύρωση του διαγωνισμού του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Μια σειρά λαθών και πρόχειρων αποφάσεων οδηγεί ένα ακόμη σημαντικό έργο για την Ήπειρο στα συρτάρια των υποσχέσεων της Κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη, όπως άλλωστε συνέβη και με το ΠΔ Λίμνης.

Οι φωτογραφικές διατάξεις που οδήγησαν στην ακύρωση του διαγωνισμού από την αρμόδια αρχή δημοσίων συμβάσεων, αποδεικνύει ότι ΝΔ και διαφάνεια είναι δυο ασύμβατες έννοιες, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Ήπειρος της ΝΔ, εμφανίζει πρωτιά μόνο στην διαφθορά ενώ ταυτόχρονα καταγράφεται ως τελευταία στην ανάπτυξη.

Ένα εθνικό έργο οδηγείται σε καθυστερήσεις με άγνωστες τις ημερομηνίες επανεκκίνησής του με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου υποδομών αλλά και του Περιφερειάρχη Ηπείρου, που κάλυπτε σε όλα στα στάδια δηλώσεις και αποφάσεις των κυβερνητικών παραγόντων, στη λογική της διεκδίκησης με ασφάλεια,της  στήριξης για τις αυτοδιοικητικές  εκλογές του 2023 από τη ΝΔ.

Τα συμπεράσματα δυστυχώς έχουν εξαχθεί, είναι επικίνδυνοι και προκαλούν καθημερινά ζημιά στην Ήπειρο κάθε ημέρα που κρατούν τις καρέκλες της εξουσίας.

Είναι Ηπειρωτικός σκοπός η ήττα τους στις επερχόμενες εκλογές για την αναπτυξιακή τροχιά του Ν.Ιωαννίνων αλλά και της Ηπείρου.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *