Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Η πρόσληψη ειδικού συμβούλου για θέματα παιδείας δημιουργεί μίνι κρίση στη Δημοτική Αρχή

Την ενόχληση τους εκφράζουν – σύμφωνα με πληροφορίες- τα μέλη της Δημοτικής Αρχής που στελεχώνουν τις επιτροπές παιδείας για την απόφαση του νέου Δημάρχου Ιωαννίνων να προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο για θέματα Παιδείας τον κ. Ράπτη.

Η επιλογή του κ. Ράπτη, ο οποίος είχε μάλιστα αποστασιοποιηθεί από τον εκλιπόντα δήμαρχο, ενοχλημένος για την μη αξιοποίησή του, θεωρείται από όσους τράβηξαν το κουπί στα θέματα παιδείας στην τετραετία που διανύουμε, ως επιχείρηση καπελώματός τους και ως μια ενέργεια τουλάχιστον άκομψη.

Δεν λείπουν και εκείνοι που θεωρούν ότι η ενέργεια αυτή στρέφεται και κατά του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αϊβατίδη, ο οποίος προσώρας τηρεί στάση αναμονής.

Μάλιστα μιλούν ότι η πρόσληψη του κ. Ράπτη από τον κ. Παπαγεωργίου δεν είναι παρά ένα ρουσφέτι του νέου Δημάρχου στον κουμπάρο του και δεν προσφέρει τίποτε στους λίγους μήνες που απομένουν για να ολοκληρώσει τη θητεία της η σημερινή διοίκηση Παπαγεωργίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *