Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Προεκλογικές πρακτικές

Αν εξαιρέσουμε τα κόμματα της κομμουνιστικής Αριστεράς που έχουν άλλες πρακτικές στην προβολή των υποψηφίων στην προεκλογική περίοδο, στα αστικά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) παρατηρούμε ότι κυριαρχεί ο ατομισμός, αφού οι υποψήφιοι ακολουθούν μοναχικές πορείες στον εκλογικό τους Γολγοθά.

Το πολύ να δούμε (και αυτό αφορά κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ) δίδυμα και σπανίως τρίδυμα να επισκέπτονται εργασιακούς χώρους και να αναλύουν το πρόγραμμα του κόμματος.

Όμως και εδώ, ενώ βλέπουμε τη μια μέρα ένας ή δυο υποψήφιοι βουλευτές να επισκέπτονται πχ μια παραγωγική μονάδα της περιοχής, ύστερα από δυο με τρεις ημέρες παρατηρούμε να τους ακολουθούν άλλοι συνυποψήφιοί τους, λες και κάθε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δικό του πρόγραμμα.

Μια τέτοια πρακτική πέρα από το γεγονός ότι προκαλεί κακές εντυπώσεις, δημιουργεί και αναστάτωση στις τρεις με τέσσερες μεγάλες παραγωγικές μονάδες των Ιωαννίνων, αφού για ένα μήνα θα πρέπει να δεχτούν τις επισκέψεις τόσων υποψηφίων με επιπτώσεις στην εύρρυθμη λειτουργία τους.

Θα περιμέναμε ιδιαίτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αφήνουμε απέξω και τα άλλα κόμματα, στις επισκέψεις σε αυτούς τους χώρους να μετέχουν όλοι οι υποψήφιοι του κόμματος, αντί των μεμονωμένων εμφανίσεων.

Αυτό θα είναι μια απόδειξη και της σοβαρότητας των κομμάτων που ζητούν την ψήφο των εργαζομένων αλλά και της συλλογικότητας, που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα κόμμα. Αυτό δεν αποκλείει σε καμιά περίπτωση την προσωπική επαφή των υποψηφίων με τους ψηφοφόρους, που ο τρόπος προσέγγισής του έγκειται στις επικοινωνιακές δυνατότητες του καθένα.

Προς αυτή την κατεύθυνση θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Οργάνωση Μελών Κόνιτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στην Κόνιτσα, στην αίθουσα του δημαρχείου Κόνιτσας, με τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, για τη στήριξη των μικρομεσαίων και των παραγωγών και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες.

Έτσι οι πολίτες της Κόνιτσας θα έχουν την ευκαιρία και να ακούσουν όλους μαζί τους υποψήφιους και να κρίνουν και να συγκρίνουν…

Σ.Κ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *