Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

“Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή”: Η λογική δεν είναι τι μπορούμε να κάνουμε με τον Δήμο αλλά τι μπορούμε να κάνουμε στον Δήμο

Ανοιχτή συζήτηση διοργάνωσε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» στην οποία έλαβαν μέρος μέλη και φίλοι της παράταξης αλλά και μέλη της ΝΕ Συριζα-ΠΣ.

Από τη συζήτηση – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης- καταδείχτηκε η σημασία του διαλόγου για την επίτευξη των δυνητικών συνεργασιών, μέσα  στο τερατώδες σκηνικό που δημιούργησαν οι αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις Θεοδωρικάκου.Ένας διάλογος που  βοηθάει σε συναινέσεις αλλά και στην είσοδο σε αυτόν, κοινωνικών ομάδων και ομάδων πολιτών, που σήμερα απέχουν απο τα τεκταινόμενα στον δήμο.

Άλλωστε- όπως επισημαίνεται-  διαχρονικά μια από τις θέσεις της παράταξης είναι το άνοιγμα του Δήμου και των θεσμών στα αυτόνομα κοινωνικά κινήματα, ώστε να δρουν ως αντίβαρο στις συντηρητικές και «διαχωριστικές» τάσεις της αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης. Αλλά και στην εξάλειψη της διάκρισης ανάμεσα σε κυβερνώντες και κυβερνώμενους, μεταμορφώνοντας τους τοπικούς θεσμούς από μονάδες διοίκησης ανθρώπων σε χώρους συμμετοχής και οικοδόμησης νέων πολιτικών ταυτοτήτων.

Να πάψει ο δήμος να λογίζεται ως λάφυρο για τους πολιτικούς καριέρας και να αντιμετωπιστεί ως σύνολο διαδικασιών και κοινωνικών σχέσεων που μπορεί να ανοιχτεί προς τα έξω, στους πολίτες.

“Η λογική δεν είναι τι μπορούμε να κάνουμε με τον Δήμο αλλά τι μπορούμε να κάνουμε στον Δήμο” είναι το βασικό συμπέρασμα της συζήτησης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *