Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γιάννενα: Τα εργατικά σωματεία της πόλης συντονίζουν τον αγώνα τους

Πραγματοποιήθηκε χθες 27 Μαρτίου μεγάλη σύσκεψη με τη συμμετοχή 40 Εργατικών Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Συλλόγους Φοιτητών και Αυτοαπασχολούμενων, από το Γονεϊκό Κίνημα και άλλους φορείς της πόλης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα από την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής και οι συνέπειες στους εργαζόμενους καθώς και δυνατότητες καλύτερης οργάνωσης των εργατικών διεκδικήσεων για υγεία, ασφάλεια στους χώρους δουλειάς,  για ζωή με δικαιώματα.

Ξεχώρισαν οι παρεμβάσεις που ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του λεκανοπεδίου, την εμπορευματοποίηση του νερού, τη δράση των βιομηχανιών εμφιάλωσης, τον υπαρκτό κίνδυνο να πουν οι Γιαννιώτες το νερό….νεράκι, αν δεν ορθωθούν τώρα εμπόδια στην ακολουθούμενη πολιτική.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων το επόμενο διάστημα, με κορύφωση την Πρωτομαγιά, όπως Πανγιαννιώτικο Συλλαλητήριο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στις 6 Απρίλη, κινητοποίηση για τα ζητήματα της σχολικής στέγης στις 10 Απρίλη και παρέμβαση στο ΣΕΠΕ Ιωαννίνων για ένταση των ελέγχων και ουσιαστική τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *