Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Όταν ο Μήτσος συνάντησε τον Σεραφείμ

Ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν δημόσια ο νέος “δήμαρχος” Ιωαννίνων κ. Παπαγεωργίου και ο μετακλητός Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπης.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Λιάπης τοποθετήθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση στη θέση αυτή και εκτός από την στενή συγγενική σχέση που έχει με τον πρώην υπουργό και  αγαπημένο ανεψιό του Κων. Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, προέρχεται από τη μεγάλη δεξαμενή των αποτυχόντων βουλευτών της ΝΔ, ενώ χρημάτισε και υποδιοικητής του ΙΚΑ. Είναι, δηλαδή, χαρακτηριστική περίπτωση κομματικού παράγοντα, που διορίστηκε για να ελέγχει το κεντρικό κράτος την αυτοδιοίκηση ως προς την εφαρμογή των νόμων.Τον έστειλε εδώ ο κ. Μητσοτάκης για να είναι ο αφέντης του αφέντη κ. Καχριμάνη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο τελευταίος, που όταν έμαθε για το καπέλωμά του πούλησε ανέξοδοξη επαναστατικότητα στους ιθαγενείς, στρεφόμενος κατά του κεντρικού κράτους.

Και χρησιμοποιούμε τον όρο “ανέξοδη” γιατί ο κ. Καχριμάνης είναι στυλοβάτης του Κεντρικού κράτους, μετά και την πρόσφατη συνέντευξή του.

Οικονομολόγος, λοιπόν, ο κ. Λιάπης και σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου απέφυγε να πάρει θέση για τη νομιμότητα της εκλογής του κ. Παπαγεωργίου, παραπέμποντας την υπόθεση στον κ. Πέτσα και αυτός κάνοντας το ίδιο, την παρέπεμψε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Κάτι σαν αυτό που έκανε ο  Άννας με τον Καϊάφα με αποτέλεσμα ο κ. Παπαγεωργίου να αυτοανακηρυχθεί δήμαρχος και να συνομιλεί στην εξέδρα των επισήμων με τον κ. Λιάπη στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Βέβαια από το ύφος του κ. Παπαγεωργίου και τη στάση του κ. Λιάπη οι αναγνώστες μας μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *