Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Τα νέα σχέδια του Φίλιππα Φίλιου

Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νόμισαν ότι ο αποκλεισμός του Φίλιππα Φίλιου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων θα σήμανε και το πολιτικό του τέλος.

Ο Φίλιππας μπορεί να αιφνιδιάστηκε για τον αποκλεισμό, μπορεί να θύμωσε με όσους θεωρεί ότι έβαλαν το χέρι τους για την άδικη αυτή απόφαση όμως δεν το έβαλε κάτω.

Έτσι αποφάσισε να ενεργοποιηθεί σε έναν χώρο που τον ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Και αυτός είναι ο χώρος της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι πληροφορίες ότι κινείται για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης στον Δήμο Ιωαννιτών είναι ορθές και βασίζονται στην εκτίμηση του πρώην Δημάρχου ότι η παράταξη Ελισάφ δεν έχει κανένα μέλλον μετά τον θάνατό του και ότι ο κ. Παπαγεωργίου είναι ένας άπειρος και μεταβατικός δήμαρχος με ημερομηνία λήξεως το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου.

Στόχος πάντα του κ. Φίλιου είναι ο Θωμάς Μπέγκας και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην εκλεγεί ξανά Δήμαρχος.

Στις επόμενες μέρες θα δούμε, αν ευδοκιμήσει το σχέδιό του και ποιοι θα τον συνδράμουν στο νέο του εγχείρημα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *