Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Πότε έλεγε αλήθεια η κ. Ακονίδου;

Πριν από λίγους μήνες η κυρία Ακονιδου υποστήριζε στο δημοτικό συμβούλιο, απαντώντας στις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης και των εργαζομένων, που διαμαρτύρονταν για την περικοπή των θέσεων στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, ότι οι θέσεις που προκηρύχθηκαν στις δομές του φτάνουν και περισσεύουν  και ότι η χρηματοδότηση δεν μπορεί να καλύψει παραπάνω θέσεις.

Όμως την προηγούμενη Παρασκευή με πρωτοβουλία της κ. Ακονίδου και με την συμμετοχή των ίδιων ανθρώπων που είχαν αποφασίσει την περικοπή των θέσεων στο Πνευματικό Κέντρο πάρθηκε  απόφαση  που αναρτήθηκε μάλιστα και  στη διαύγεια, (πατήστε ΕΔΩ), σύμφωνα με την οποία ο σχεδιασμός για το 2023-2024 καλύπτει τις 91 αυτές θέσεις και μάλιστα υπάρχει η απαραίτητη χρηματοδότηση.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι, πότε έλεγε αλήθεια η κ. Ακονίδου; Πριν από λίγους μήνες στο Δημοτικό Συμβούλιο ή με την πρόσφατη απόφαση;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *