Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Φτάνει πια, κύριε Καχριμάνη! Ήλθε η ώρα της Αλλαγής στην Ήπειρο!

Στέφανος Καραμούτσιος

Είναι κοινή συνείδηση πια ότι το  αναχρονιστικό καθεστώς Καχριμάνη δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ήπειρο και ότι είναι επιβεβλημένη η πολιτική Αλλαγή στον τόπο μας.

Μετά από δεκατρία χρόνια ως περιφερειάρχης Ηπείρου (3 θητείες), οκτώ χρόνια ως νομάρχης Ιωαννίνων και 12 χρόνια ως δήμαρχος Μετσόβου ο Αλέκος Καχριμάνης κατέρριψε κάθε ρεκόρ παραμονής στην τοπική εξουσία.

Από όλα τα μέρη της Ηπείρου πληθαίνουν οι φωνές για την πολιτική συνταξιοδότησή του, αφού η Ήπειρος ασφυκτιά, δέσμια ενός πελατειακού συστήματος που δεν έχει όμοιό του σε καμιά άλλη περιφέρεια της χώρας.

Ο πολιτικός εμπειρισμός, ο θεσμικός εκτροχιασμός με την ενός ανδρός Αρχή, η διαστροφική εξουσιολαγνεία, η περιφρόνηση σε κάθε διαδικασία ελέγχου είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Περιφερειακή Αρχή, που στην τελευταία ιδιαίτερα θητεία του κ. Καχριμάνη έχουν λάβει τη μορφή χιονοστιβάδος.

Το “βλέπουμε και κάνουμε”, χωρίς κανένα σχεδιασμό και μελέτη, η σπατάλη, η περιφρόνηση στον διάλογο σε συνδυασμό με το “αλάθητο” του ηγεμόνα είναι καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν και κρατούν την Ήπειρο καθηλωμένη και στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης.

Η Ήπειρος απηύδησε με τον “πατερούλη” της και δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί  απαιτούν να μπει ένα τέλος στο καθεστώς Καχριμάνη.

Η χθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Du Lαc των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ έστειλε το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ηπείρου:

Φτάνει πια, κύριε Καχριμάνη! Ήλθε η ώρα της Αλλαγής στην Ήπειρο!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *