Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Ο προληπτικός κ. Πήχας

Με τον Δήμαρχο για μια φορά ακόμη απόντα, λόγω σοβαρής ασθένειας και την μάχη των δελφίνων να μαίνεται στο παρασκήνιο, άρχισε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επειδή οι ημέρες είναι πονηρές και κάθε κίνηση ενέχει συμβολισμό, το ενδιαφέρον στην αρχή της συνεδρίασης ήταν, αν ο αναπληρωτής Δήμαρχος θα καταλάμβανε τη θέση του Δημάρχου, ασκώντας τα καθήκοντά του.

Όμως ο κ. Πήχας για μια ακόμη φορά δεν εγκατέλειψε τη θέση του, αφήνοντας τη θέση του  κ. Ελισάφ κενή, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στην αίθουσα.

Οι κακόβουλοι σχολίασαν ότι  κατόπιν επιθυμίας του Δημάρχου μένει η θέση του κενή για να τονιστεί η απουσία του, ενώ οι κακεντρεχείς απέδωσαν τη συστολή του  κ. Πήχα στην προληπτικότητα που τον διακρίνει.

– Όπως στα ξενοδοχεία οι πελάτες αποφεύγουν  το αριθμό 13, έτσι και ο κ. Πήχας αποφεύγει -ως διάβολος το λιβάνι- να καταλάβει τη θέση του κ. Ελισάφ, σχολίαζε σύμβουλος στα έδρανα της αντιπολίτευσης…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *