Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Παπαγεωργίου εναντίον Αρλέτου: Μονομαχία στη σκιά του ασθενούντος Δημάρχου

Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον ασθενούντα Δήμαρχο είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, όταν τεθεί  θέμα διαδοχής του κ. Ελισάφ.

Ο κ.Παπαγεωργίου φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις όσων διαφωνούν με την λύση Αρλέτου και κινείται παρασκηνιακά τον τελευταίο καιρό για τον σκοπό αυτό.

Με μια καθόλα αρνητική θητεία ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία χαρακτηρίστηκε από τις διαρκείς αντεγκλήσεις του με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τις καινοφανείς νομικές του γνωμοδοτήσεις για θέματα κυρίως διαδικαστικά, η υποψηφιότητα Παπαγεωργίου προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στην κυβερνώσα δημοτική ομάδα, όταν το ζητούμενο είναι ένα moratorium στις σχέσεις με την αντιπολίτευση και η ολοκλήρωση του έργου της Δημοτικής Αρχής, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ την προσεχή Δευτέρα συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι περιμένουν να δουν, τι στάση θα τηρήσει ο κ. Πήχας, ο οποίος αναπληρώνει τον κ. Ελισάφ και κανονικά θα πρέπει να καταλάβει τη θέση του Δημάρχου ενημερώνοντας το Συμβούλιο και απαντώντας σε θέματα που θα τεθούν κυρίως προ ημερήσιας διάταξης.

Μικρές βέβαια λεπτομέρειες που όμως έχουν σημασία στη μεταβατική αυτή εποχή που ζει ο Δήμος Ιωαννιτών με τους ανάλογους συμβολισμούς που σηματοδοτεί κάθε κίνηση.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *