Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Μερόπη Τζούφη: «Στο κενό» οι υποσχέσεις Πλεύρη για αποζημίωση των εργαζομένων στα εμβολιαστικά κέντρα

Στο ζήτημα της μη καταβολής αμοιβών στους απασχολούμενους των εμβολιαστικών κέντρων επανέρχεται η Μερόπη Τζούφη, με νέα ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Η βουλευτής Ιωαννίνων υπενθυμίζει πως ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε ερώτηση 46 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2022, δεσμεύτηκε για την επίλυση του προβλήματος, την αποκατάσταση της νομιμότητας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των πρόσθετων αποδοχών του προσωπικού.

Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, την οποία συνυπογράφει ο τομεάρχης Υγείας Ανδρέας Ξανθός, «σήμερα, 4 μήνες μετά, οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει την αποζημίωση, καθώς πολλές διοικήσεις νοσοκομείων -μεταξύ αυτών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων- δεν έχουν καταβάλει την προβλεπόμενη προσαύξηση του ημερομισθίου κατά 40% για όσες και όσους απασχολήθηκαν στα εμβολιαστικά κέντρα».

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον υπουργό Υγείας για πλήρη αναξιοπιστία, όπως και για μη τήρηση του νόμου που εισηγήθηκε η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ.Καταλήγοντας, ζητά να δοθεί απάντηση για τους λόγους που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι αμοιβές, καθώς και τι προτίθεται να κάνει ώστε οι εργαζόμενοι των εμβολιαστικών κέντρων να λάβουν αυτά που δικαιούνται.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *