Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Ο Γιάννης Σεντελές δείχνει τον δρόμο στους δεινόσαυρους της Αυτοδιοίκησης

Μετά από 20 χρόνια θητείας- δεν τα λες και λίγα- ο Γιάννης Σεντελές – σύμφωνα με δημοσίευμα του Ηπειρωτικού Αγώνα – αποφάσισε να μη διεκδικήσει άλλη θητεία, γιατί θεωρεί ότι έκλεισε ο …κύκλος του.

Η απόφαση αυτή – αν τελικά ισχύσει- δείχνει το δρόμο  και στους άλλους δεινόσαυρους  της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας, που αν έχουν στοιχειώδη αυτογνωσία, πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να αφήσουν τις καρέκλες τους να αναπνεύσουν.

Το αίτημα της ανανέωσης στην Αυτοδιοίκηση με νέα πρόσωπα και πρακτικές θα έπρεπε να αποτελεί καθολικό αίτημα των πολιτών, γιατί η ισοβιότητα στα αξιώματα ακόμη και με την ψήφο τους αποτελεί δείγμα πολιτικής καθυστέρησης και οδηγεί σε νοσηρές καταστάσεις.

Αλλά και για τους …ισοβίτες αυτοδιοικητικούς η απεξάρτηση από την εξουσία, μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα ταλέντα τους και σε άλλους τομείς και να απολαύσουν τις χαρές της ζωής.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *