Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

Αλλάζει η ιδιοκτησία του Ηπειρωτικού Αγώνα

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στον τοπικό και περιφερειακό τύπο.
Όπως αναφέρει το τοπικό site stotapsi.gr μετά από εκατό σχεδόν χρόνια άλλαξε χέρια η ιστορική εφημερίδα της Ηπείρου «Ηπειρωτικός Αγών»
Από την οικογένεια Τζάλλα η ιδιοκτησία περνά στον Γιαννιώτη επιχειρηματία κ.Δημήτριο Κάκαβο.
Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι η αρχαιότερη της Ηπείρου και μία από τις παλιότερες στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1924 από τον Ευθύμιο Τζάλλα και κυκλοφόρησε στα Ιωάννινα αρχικά με τον τίτλο «Κεραυνός». Την επόμενη χρονιά μετονομάστηκε σε «Ηπειρωτική Ηχώ», για να πάρει τελικά το 1927 τον τίτλο «Ηπειρωτικός Αγών», τον οποίο φέρει ως σήμερα.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί έκτοτε καθημερινά και χωρίς διακοπή. Εξαίρεση αποτέλεσε το διάστημα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε οι τοπικές εφημερίδες υποχρεώθηκαν να εκδώσουν για ένα διάστημα δύο ετών κοινό «Δελτίο Τύπου». Και ακόμα η περίοδος 1973 με 1974, όταν η στρατιωτική δικτατορία για ένα διάστημα ανέστειλε την έκδοση της εφημερίδας εξαιτίας αντικαθεστωτικών δημοσιευμάτων. Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *