Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Π.Πολάκης: Είμαστε, ό,τι κάνουμε! Δεν είμαστε ό,τι λέμε

Η φωτογραφία είναι του Όμηρου Χαρίση

“Πολύ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας με ωριμότητα και αποφασιστικότητα” τόνισε στην αρχή της ομιλίας του στην εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος χθες το βράδυ στην αίθουσα της ΕΗΜ. (Αλήθεια, ποιος είχε την φαεινή ιδέα, να τον μαντρώσει σε έναν τόσο μικρό χώρο;)

Και συνεχίζοντας ο Παύλος Πολάκης είπε, ότι η δεύτερη φορά θα πρέπει να είναι αλλιώτικη και βέβαια καλύτερη.

“Και για αυτό, επειδή είμαστε πριν από την δεύτερη φορά, πρέπει να πούμε, τι θα κάνουμε συγκεκριμένα και αποφασιστικά και όχι γενικά και αόριστα. Γιατί όπως έλεγα στους συνεργάτες μου και στους διοικητές των νοσοκομείων στην διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο Υγείας, είμαστε “ό,τι κάνουμε δεν είμαστε ό,τι λέμε” τόνισε με νόημα ο Κρητικός πολιτικός στέλνοντας τα βέλη του προς πολλές κατευθύνσεις και κάνοντας αυτοκριτική για το κυβερνητικό παρελθόν του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αρκεί βέβαια το ” είμαστε ό,τι κάνουμε και δεν είμαστε ό,τι λέμε” να εμπεδωθεί από όλους στον ΣΥΡΙΖΑ, μηδέ του Πολάκη εξαιρουμένου, και να γίνει βασική αρχή της πολιτικής του κόμματος…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *