Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Δ. Δημητρίου: Στερούνται σοβαρότητας οι κατηγορίες του κ. Γκίκα

Για προσπάθεια παραπλάνησης των μελών του Επιμελητηρίου αλλά  και της τοπικής κοινωνίας κατηγορεί τον κ. Γκίκα  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημητρίου, απαντώντας στις κατηγορίες που εξέφρασε ο κ. Γκίκας  σε χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Ως γνωστόν ο κ. Γκίκας, επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» κατηγόρησε την Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την οικονομική της πολιτική, που θέτει σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα του Επιμελητηρίου αλλά και για αδιαφανείς διαδικασίες.

“Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επί των ημερών μας έχει διασφαλίσει με  διαφάνεια τα οικονομικά-αποθεματικά  του Επιμελητηρίου, όπως αυτά αποτυπώνονται και  από τους ελέγχους των ορκωτών  λογιστών  καθώς και  από το Υπουργείο Ανάπτυξης που εγκρίνει κάθε χρόνο τις ενέργειες, τους προϋπολογισμούς, απολογισμούς καθώς και τις τροποποιήσεις του”, αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Δημητρίου, που συνεχίζοντας επισημαίνει ότι ” όσες προσπάθειες και αν πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για ακύρωση ή ειδικό  έλεγχο  του προϋπολογισμού ή άλλων ενεργειών μας έπεσαν στο κενό”.

Όσον αφορά τις κατηγορίες του κ. Γκίκα για την αγορά νέου Επιμελητηριακού Μεγάρου, ο κ. Δημητρίου σημειώνει “ότι αυτό υπήρξε  πάγια διεκδίκηση και επιθυμία  όλων ανεξαιρέτως των διοικήσεων του Ε.Ι  και ότι ισχύει η δήλωσή του στις 23/09/2022, ότι για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη διαδικασία, οι αποφάσεις θα εγκριθούν  μέσα από τις αρμόδιες επιτροπές Δ.Ε και Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων καθώς και  του Υπουργείου ανάπτυξης που είναι και ο πολιτικός  μας προϊστάμενος”.

“Όποια προσπάθεια γίνεται προς την κατεύθυνση της παραπλάνησης των μελών  του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων αλλά  και της τοπικής κοινωνίας, αυτή στερείται σοβαρότητας, διότι όλες οι  ενέργειες μας ακολουθούν μια και μοναδική οδό, την οδό της νομιμότητας και της διαφάνειας και έτσι θα πορευτούμε και όλο το επόμενο διάστημα που θα βρισκόμαστε στη  διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων”, καταλήγει ο κ. Δημητρίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *