Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο επαρχιωτισμός της Νέας Εποχής

Σε μια επιχείριση ευπρεπισμού ειδικά της Λεωφόρου Δωδώνης  έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες η Δημοτική Αρχή, με τα συνεργεία του δήμου να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να απομακρύνουν ό,τι αντιαισθητικό βρίσκεται  στην κεντρική αυτή λεωφόρο των Ιωαννίνων, φυτεύοντας  νέους θάμνους και απομακρύνοντας τους παλιούς και ξεραμένους, σε μια προσπάθεια να δοθεί η εικόνα μιας νοικοκυρεμένης πόλης σε αυτόν που επισκέπτεται την Ηπειρωτική Πρωτεύουσα.

Ο λόγος της αφύπνισης των τοπικών αρχόντων δεν οφείλεται σε κανένα θαύμα αλλά στο γεγονός ότι θα επισκεφτεί τα Γιάννενα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις γιορτές για την 28η Οκτωβρίου του 1940.

Αν ευσταθεί η δικαιολογία που συχνά επικαλείται ο κ. Ελισάφ, ότι, δηλαδή, τα προβλήματα που εμφανίζει η πόλη σε διάφορους τομείς, οφείλονται στους λειψούς πόρους που δίνει με το σταγονόμετρο το κεντρικό κράτος, τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν να αφήσει τα μέρη από όπου θα περάσει ο πρωθυπουργός στην πρότερη κατάστασή τους για να δεί ιδίοις όμμασι ο κ. Μητσοτάκης τα χάλια της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας.

Παρουσιάζοντας μια ψεύτικη εικόνα για την κατάσταση της πόλης, η Δημοτική Αρχή και άλλοθι δίνει στην κεντρική εξουσία για όσα στερεί από την αυτοδιοίκηση αλλά φανερώνει και τον επαρχιωτισμό που την διακρίνει, που για να είμαστε δίκαιοι είναι σήμα κατατεθέν όλων όσων διοίκησαν αυτή την πόλη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *