Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννενα: Έχασε με 3-0 από τον ανώτερο Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου κέρδισε με 3- 0 τον κακό του δαίμονα ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα ματς που σφραγίστηκε από το χατ τρικ του Αϊτόρ στο 44′, 54′ και 70′ λεπτό.

Η Αθηναϊκή ομάδα ήταν ανώτερη και κέρδισε εύκολα τον αγώνα κάνοντας 5 νίκες σε 5 αγώνες και διατηρώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Super League.

Αξιοσημείωτο στοιχείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Σούλη και του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Σπόραρ, που αποχώρησαν από τον αγώνα με τον Σούλη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια (81′ Σένκεφελντ), Γκάνεα (73′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Μπερνάρ), Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος (73′ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37′ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης (27′ λ. τρ, Αθανασίου), Ποζνάσκι, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Σόρια, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (64′ Σταματελόπουλος), Ροσέρο (74′ Λιάσος), Παμλίδης (64′ Μορέϊρα).

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *