Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Χ. Μαντάς: Δεν πρόκειται για αλλαγή ατζέντας. Είναι η ίδια η ατζέντα!

Η βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους χιλιάδες νέους που παρακολουθούσαν ειρηνικά την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο προαύλιο της Φιλοσοφικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη δεν άφησε ασυγκίνητο τον πρώην βουλευτή και Γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαντά.

Έχοντας σφυρηλατήσει από τα μαθητικά του χρόνια, ως μέλος της ΚΝΕ, την αγωνιστική του συνείδηση ο Χρήστος Μαντάς με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Face book καταγγέλλει “την βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής, που δεν είναι απλώς σχέδιο καταστολής και αλλαγής της ατζέντας, είναι η ίδια η ατζέντα των σκοτεινών δυνάμεων της Δεξιάς και της ακροδεξιάς που στρέφονται ενάντια στη ζωή, τη χαρά και την Ελευθερία”, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Μπορεί η συχνότητα των παρεμβάσεων σε πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου του Χρήστου Μαντά να έχει περιοριστεί τον τελευταίο καιρό όμως ο αγωνιστής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι είναι πάντα παρών, έτοιμος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού. Και αυτό είναι μια απάντηση σε όσους τον τελευταίο καιρό τον αμφισβήτησαν με διάφορες προφάσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *