Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Μια απάντηση στον κ. Μπίστη : Γάιδαρο του χαρίζανε, στα δόντια τον εκοίταζε!

Αναγνώστης του σάιτ μας σχολιάζοντας το άρθρο του Νίκου Μπίστη με τίτλο “Στοργή και προδέρμ αλλά και καμμία αυταπάτη” που δημοσιεύτηκε στο TVXS  και αναδημοσιεύτηκε στον Απόκαυκο.  γράφει τα εξής:

Γάιδαρο του χαρίζανε, στα δόντια τον εκοίταζε!

«Καλώς τους και ας άργησαν! Η πολιτική ου μην αλλά και η επιστημονική τους συνείδηση επιτέλους εξανέστη…», κάγχασε ο κ Μπίστης.

Ο τέως υπουργός του κ Σημίτη και πιστός οπαδός του κ Βενιζέλου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ως συριζο-ινστρούχτορας πλέον παίρνει το σοβαρό του κι ανακαλεί στην τάξη τους ενθουσιώδεις! Τι ένδεια όμως! Χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα που συνόδευσαν και την δική του επάνοδο, όταν το εκκρεμές του αφίχθηκε εκ νέου στην Αριστερά.

Στις εξελίξεις διαβλέπει ότι: «Μεγάλα επιχειρηματικά  συμφέροντα αναζητούν εναλλακτική λύση ή απλώς το εγώ τους να κουράστηκε στην αναμονή. Τέλος πάντων, θα δείξει».

Ανίχνευση προθέσεων δεδομένου ότι ο ίδιος κινείται, όπως πάντα, στην περιοχή του υπερεγώ.

“Πολιτικά, εμείς στην Αριστερά έχουμε κάθε λόγο να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν στην νέα τους γραμμή. Είναι πολλαπλώς  χρήσιμοι, μας διευκολύνουν» … στην αποδυνάμωση της κυβέρνησης, στην αποδιάρθρωση του αντιΣΥΡΙΖΑ Μετώπου και στην απομάκρυνση της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ” σημειώνει ο κ. Μπίστης.

Σαν να στενοχωριέται με τις νέες αφίξεις ακούστηκε ο τριτοδιεθνιστής των μετώπων. Γίγας στους γίγαντες ο Δημητρώφ και για το ΣΥΡΙΖΑ γίγαντες- ελέφαντες από την Καστοριά (ΠΟΠ) …

“Ως εδώ, λοιπόν, καλά. Όλη αυτή η θαυμάσια αναταραχή  δείχνει οτι ο Μητσοτάκης μόλις ξεμυτίσει από το προστατευμένο περιβάλλον είναι κυριολεκτικά γυμνός και εμείς έχουμε κάθε λόγο να αξιοποιήσουμε αυτούς που ξετυλίγουν το πουλόβερ, κάνουν δηλαδή την δουλειά μας. Αλλά ως εκεί. Τα σενάρια που θα υπηρετήσουν για το μέλλον δεν είναι τα δικά μας. Δεν τους ενδιαφέρει ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης. Δεν ενδιαφέρονται για την μείωση των ανισοτήτων, για το κοινό καλό με τον τρόπο που εμείς το εννοούμε.Έχουν άλλο αφήγημα από εμάς. Επι της ουσίας και με εξαίρεση την αντίδραση τους για το θέμα των υποκλοπών – καλοδεχούμενη και δεν την υποτιμώ – είχαν αποδεχθεί πλήρως την νεοφιλελεύθερη ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ουδέποτε διαφοροποιήθηκαν από αυτήν.Τέλος η προοπτική του σχηματισμού προοδευτικής συμμαχικής κυβέρνησης από την κάλπη της απλής αναλογικής τους είναι ξένη αν όχι εχθρική. Άλλα σχήματα έχουν στον νου τους. Αν δεν γίνουν βήματα σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς οι  πορείες μας δεν θα συγκλίνουν.»

Αν κατάλαβα καλά μόνη ελπίδα του λαού είναι η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ;

«Αν κάτι εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να επιμείνουμε στην γραμμή που αποφασίσαμε όλοι μαζί στο Συνέδριο μας. Γραμμή που αποδίδει. Όσοι γκρίνιαζαν ότι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση ας το ξανασκεφτούν. Η κρίση που αντιμετωπίζει τώρα η κυβέρνηση έχει σαν κορυφή του παγόβουνου τις υποκλοπές. Όμως η συστηματική αντιπολιτευτική στάση μας, η αντίσταση των εργαζομένων και των φοιτητών, του κόσμου του πολιτισμού, η απαίτηση για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, οι θέσεις μας για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, ο αγώνας για τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών, για τις γυναίκες, για το κράτος δικαίου, όλα αυτά μαζί συγκρότησαν ένα αντιπολιτευτικό παζλ, που πάνω του ήρθε και κάθισε το σκάνδαλο των υποκλοπών.» επισημαίνει αυτάρεσκα ο κ. Μπίστης

Εννοεί, άραγε, ο κ. Μπίστης ότι κάθιδρος από την πολιορκία των χειμερινών ανακτόρων που είχε υποστεί, ο Μητσοτάκης διέταξε τις υποκλοπές; Ότι το λαϊκό κίνημα που τον είχε στριμώξει στα σκοινιά είναι πίσω από τις εξελίξεις; Μήπως παίρνει ο κ. Μπίστης τίποτε ληγμένα ή αγνοεί ότι μόλις προ εβδομάδων οι δημοσκοπήσεις έδειχναν  διψήφια διαφορά;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *