Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Οι συκοφαντικές δηλώσεις Καχριμάνη αποτελούν προσβολή για τους αιρετούς και την Δημοκρατία

Σκληρή είναι η αντίδραση της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου στις χθεσινές δηλώσεις Καχριμάνη, που κατηγόρησε την διοίκηση του φορέα ότι “είναι μια κλίκα, που είναι υπάλληλοι κυκλωμάτων”

Με σημερινή ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του φορέα, Νικόλαος Καλαντζής καταδικάζονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οι συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη που αφορούσαν τα μέλη του και δηλώνεται ότι ο Φορέας δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των αιρετών μελών του.

Παράλληλα ο κ. Καλαντζής αναφέρει ότι “ο ΦΟΔΣΑ πιστός στις δημοκρατικές αρχές του και στην εφαρμογή των νόμων, δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο των δηλώσεων του Περιφερειάρχη και θα συνεχίσει να λαμβάνει τις αποφάσεις του σεβόμενος  την αρχή της πλειοψηφίας των συλλογικών του οργάνων,  που είναι βασική αρχή της δημοκρατίας.

“Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες. Η διοίκηση του Φορέα θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό των Ηπειρωτών με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι τους, επιτελώντας υπεύθυνα το έργο το οποίο έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων για τις οποίες οι θεσμοί του ελληνικού κράτους την έχουν καταστήσει υπεύθυνη” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *