Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση η σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – λιμένα Ηγουμενίτσας. Οργή στην Ήπειρο

Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση η σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – λιμένα Ηγουμενίτσας, ένα ζήτημα  που εδώ και πολλά χρόνια απασχολεί την Ήπειρο.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την απάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκου στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκάλκος σε απάντησή του με ημερομηνία 14-07-2022 στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ορατός ο κίνδυνος να χαθούν εγκεκριμένοι κοινοτικοί πόροι που αφορούν την ολοκλήρωση των μελετών για τη σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκας Ιωαννίνων λιμένα Ηγουμενίτσας» διευκρινίζει ότι ο  προγραμματισμός υλοποίησης του συνολικού έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης «Καλαμπάκας-Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας», εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Συνεχίζοντας όμως ο κ. Σκάλκος αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη Δράση δεν περιλαμβάνεται στην πρόταση που υποβλήθηκε από το αρμόδιο για τη χρηματοδότηση Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για έργα που θα ενταχθούν στο ΠΔΕ 2022″

Πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση δια του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, ουδόλως ενδιαφέρεται για την σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – λιμένα Ηγουμενίτσας, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις.

Το γεγονός αυτό προκαλεί αντιδράσεις στην Ήπειρο που αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες με την περιφερειακή παράταξη ” Κοινό των Ηπειρωτών” του κ. Ζάψα να δίνει συνέντευξη τύπου σήμερα για το ζήτημα αυτό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *