Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Πάγωσε ο κ. Καχριμάνης από την ψυχρότητα του Μητσοτάκη (βίντεο)

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα, ο τρόπος που αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη.

– Το “Αλέκο μου” που ήταν ο παλιός τρόπος προσφώνησης του πρωθυπουργού στον Περιφερειάρχη αλλά και η φιλικότητα και η θερμότητα που χαρακτήριζε τις σχέσεις των δύο αντρών, τώρα είχαν πια αντικατασταθεί από  την ψυχρότητα και την αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη.

Μάταια ο κ. Καχριμάνης προσπαθούσε να κάνει αισθητή την παρουσία του με κάποιες παρατηρήσεις, όπως κατά την επίσκεψη στην Νικόπολη ( βλέπε σχετικό βίντεο) και αμέσως έπεφτε “άκυρο” από τον πρωθυπουργό που άκουγε μόνο τις παρατηρήσεις των άλλων.

Ούτε η κ. Μενδώνη που προσπάθησε να σπάσει το κλίμα ψυχρότητας κατάφερε κάτι.

Είναι πια γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και αυτό φάνηκε σε όλες τις στιγμές της επίσκεψής του στην Ήπειρο και αυτό έχει παγώσει τον κ. Καχριμάνη, που όντας συναισθηματικός ως χαρακτήρας το φέρει βαρέως.

Ο παρατηρητής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *