Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ε- Ε- Έρχεται!

Έρχεται τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ήπειρο, μια επίσκεψη που είχε αναβληθεί λόγω της πυρκαγιάς στην Πεντέλη.

Μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Στυλιανίδη, ότι όλα λειτούργησαν στην ώρα τους και βάσει σχεδίου, με τις οποίες δηλώσεις συμφώνησε και ο κ. Μητσοτάκης. κρίθηκε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Ήπειρο.

Στιιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πεντέλη με τον ενθουσιασμό να μην μπορεί να κρυφτεί.

Έτσι ο κύριος Μητοοτάκης στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκεται στην παραλία της Πρέβεζας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Αρχαία Νικόπολη με επόμενο προορισμό τις μαγευτικές ακτές της Θεσπρωτίας.

Στις 17.30 αύριο το απόγευμα θα επισκεφθεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στις 18:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε στελέχη και μέλη των ΝΟΔΕ της Ηπείρου, στην καφετέρια “Motley”, στην Ηγουμενίτσα (δίπλα από την Εθνική Τράπεζα).

Τέλος, το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στο Ζαγόρι.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *