Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το “Ζαγόρι” επίσημος χορηγός της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη;

Μικρές λεπτομέρειες, που όμως προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις…

Τα Γιάννενα επισκέπτεται για 4 ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος.

Στο Πρόγραμμα της επίσκεψης σήμερα το πρωί  περιλαμβάνονταν η υποδοχή του υψηλού επισκέπτη από τον Δήμαρχο  κ. Μωυσή Ελισάφ στο Δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια η υποδοχή του από τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που διένειμε το γραφείο τύπου της Περιφέρειας και που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά μέσα ο κ. Βαρθολομαίος μίλησε στους παρευρισκόμενους έχοντας μπροστά του δύο φιάλες νερού με εμφανή την ετικέτα του τοπικού εργοστασίου εμφιάλωσης, πράγμα που σχολιάστηκε αρνητικά, γιατί σε μια τέτοια επίσκεψη υψηλού προσώπου είναι τουλάχιστον άκομψο να διαφημίζονται τοπικά προϊόντα.

Εκτός και αν η εταιρία εμφιάλωσης με την επωνυμία “ΖΑΓΟΡΙ” είναι ο επίσημος χορηγός της επίσκεψης του Πατριάρχη, οπότε το θέμα μπαίνει σε άλλη βάση…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *