Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Γαλλικές Εκλογές: Ηττήθηκε ο Μακρόν- Εκτινάχθηκε η ακροδεξιά

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα του β’ γύρου στις Γαλλικές βουλευτικές εκλογές, αφού η παράταξη του προέδρου Μακρόν γνώρισε την ήττα και εκλέγει 230 έδρες, με την Αριστερή Συμμαχία υπό τον Ζαν Λικ Μελανσόν να συγκεντρώνει 149 έδρες.

Εκείνο όμως που προκαλεί πραγματικό δέος  είναι η εκτίναξη του Εθνικού Συναγερμού της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν  που αναμένεται να σημειώσει ιστορικό αριθμό εδρών, που θα ανέλθουν γύρω στις 85, την ώρα που το κεντροδεξιό κόμμα των Ρεπουμπλικανών θα εκλέξει 76 βουλευτές.

Τώρα το πρόβλημα είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης με τους Νεογκωλικούς να αποτελούν τον πιο πιθανό κυβερνητικό εταίρο για το κόμμα του προέδρου Μακρόν, αν και ο επικεφαλής των, Κριστιάν Ζακόμπ, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ότι το κόμμα του θα παραμείνει στην αντιπολίτευση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *