Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Καταγγελίες Πολάκη για τα funds που λυμαίνονται τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού

Σε μια σειρά από καταγγελίες προβαίνει σήμερα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Διαφάνειας του κόμματος, καταγγελίες που αφορούν τα κόκκινα δάνεια και τα Funds που αγόρασαν τα δάνεια που όπως υποστηρίζει ο κ. Πολάκης “προσπαθούν να εξαφανίσουν τα ίχνη και τις διαδρομές των εισπράξεων από τους ελληνικούς πλειστηριασμούς (επαναγορά της πρώτης αγοράς/τιτλοποίησης με το νόμο Παπαντωνίου 3156/2003 και τελικά αγορά από θυγατρικά τους σχήματα).

Ο κ. Πολάκης φέρνει στο φως λίστα με τα 37 FUNDS (από τα 41 συνολικά) για τα οποία βρήκε στοιχεία, με διευθύνσεις, εταιρείες μετόχους και μετοχικό κεφάλαιο, τα οποία εδρεύουν κυρίως στην Ιρλανδία (όπου και στήθηκε το «παιχνίδι») και από το 2019 και μετά αγόρασαν 135 δις € ελληνικά δάνεια.

Στη λίστα αυτή – αναφέρει ο κ. Πολάκης- μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει μεταξύ άλλων 11 FUNDS με μετοχικό κεφάλαιο 0 € και άλλα 11 με μετοχικό κεφάλαιο 100 €. Υπάρχει μάλιστα FUND με 100 € και 76 μετόχους (κάποιοι «μέτοχοι» συνέβαλλαν με κεφάλαιο λιγότερο από 1 €). Γενικά, το μικρότερο άνευ κεφαλαίου FUND έχει πάρει 2,5 δις € σε τιτλοποιήσεις (πχ AMOEBA με αξίες ακινήτων άνω των 1,6 δις) και το μεγαλύτερο (SNF) περίπου 35 δις με τα δικαιώματα προαγοράς. Πολλά από αυτά τα FUND εδρεύουν στην Ιρλανδία στην οδό FHENIAN, PALMERSTON HOUSE, DUBLIN 2, σε κτίριο που είναι γεμάτο δισεκατομμύρια από ελληνικά δάνεια.

“Το συνεχιζόμενο έγκλημα επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να ολοκληρώσει με την εισαγωγή για ψήφιση στη Βουλή του νέου νομοσχεδίου για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), που έρχεται με συγκεκριμένες ρυθμίσεις να αφαιρέσει κάθε προηγούμενο δικαίωμα παρέμβασης που είχε το ΤΧΣ στις αποφάσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και ουσιαστικά να δώσει τις τρεις φορές ανακεφαλαιοποιημένες από το λαό τράπεζες, ξανά πίσω σε αυτούς που τις χρεωκόπησαν” αναφέρει ο κ Πολάκης και συνεχίζοντας επισημαίνει ότι “λογαριάζουν όμως για άλλη μια φορά «χωρίς τον ξενοδόχο», που είναι οι υπαρκτές υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας (αλλά και κάποιες του ίδιου του συστήματος) και η δική μας αποφασιστικότητα να σταθούμε στο πλευρό των χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται στις συμπληγάδες της απάτης και των απατεώνων.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *