Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Εντυπωσιάζει τους επισκέπτες η είσοδος των Ιωαννίνων- Διθυραμβικά σχόλια!

Ιατρικός επισκέπτης από την Αθήνα με μήνυμά του στο σάιτ μας, που συνοδεύεται με σχετικό βίντεο, εκφράζει το θαυμασμό του για την εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος της πόλης μας μετά το Πανηπειρωτικό στάδιο.

-“Είχα ακούσει ότι τα Γιάννενα είναι μια πράσινη πόλη αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι ένα αστικό κέντρο με την ανάπτυξη των Ιωαννίνων θα σεβόταν τόσο πολύ το πράσινο!” αναφέρει ο επισκέπτης που συνεχίζει:

-Καθώς ο ταξιδιώτης πλησιάζει το Γιαννιώτικο Σαλόνι, μια οργιαστική βλάστηση τον υποδέχεται, καλύπτοντας το λαμαρινένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου και φτάνοντας μέχρι το κατάστρωμα του δρόμου, στοιχείο που σου ανοίγει τη ψυχή και γαληνεύει το μάτι σου, προδιαθέτοντάς τον για το τι θα ακολουθήσει.

-Το μόνο αρνητικό είναι ότι με το ύψος της βλάστησης  να περνά τα δύο μέτρα ο ταξιδιώτης δεν έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει την απέναντι πλευρά όπου υπάρχει η ροή των αυτοκινήτων προς την Αθήνα.

– Επειδή στην Αθήνα υπάρχει μια διελκυστίνδα μεταξύ του περιφερειάρχη κ. Πατούλη και των Δημάρχων της Αττικής για το ποιος έχει την ευθύνη για το πράσινο στις μεγάλες λεωφόρους και επειδή δε θέλω να αδικήσω κανέναν, επιθυμώ να συγχαρώ περιφερειάρχη και δήμαρχο για τις προσπάθειες που κάνουν, για να διατηρήσουν το πράσινο, παρά την ξηρασία που υπάρχει και την κλιματική  κρίση.

-Εύχομαι ειλικρινά το παράδειγμα των Ιωαννίνων να αποτελέσει υπόδειγμα και για άλλες περιοχές” καταλήγει ο επισκέπτης μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *