Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Κάθε πέρσι και καλύτερα!

Διανύουμε τους τελευταίους μήνες της τρίτης χρονιάς, που στην διοίκηση του δήμου βρίσκεται ο κ. Μωυσής Ελισάφ και η κατάσταση σε όλα τα πλάτη και μήκη του δήμου χαρακτηρίζεται από το “κάθε πέρσι και καλύτερα”!

Οι δημότες θυμούνται τις υποσχέσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που θα ερχόταν στο Δήμο μας, που θα τα άλλαζε όλα και θα έλυνε τα προβλήματα της καθημερινότητας και μας κατακλύζουν με μηνύματα αγανάκτησης.

Έτσι αναγνώστης μας, μας στέλνει δυο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη απεικονίζεται η κατάσταση, που υπάρχει σήμερα  στην οδό Μπιζανίου 3 – 20 μέτρα από το Δημοτικό Ωδείο- με τις πλάκες στο πεζοδρόμιο να αποτελούν παγίδες για τους διερχόμενους και μια δεύτερη φωτογραφία από το ίδιο σημείο που όμως ανήκει στο παρελθόν  με την επισήμανση ότι όσο περνά ο καιρός με αυτή τη δημοτική αρχή τα πράγματα στο δήμο μας γίνονται καθημερινά χειρότερα.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *