Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Ο Μωυσής στην Αυλώνα (video)

Στην πόλη Vlorë (Αυλώνα) της Αλβανίας βρέθηκε στις 21 Μαϊου ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο «Towards the Future: My City, My Home» που διοργανώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Αλβανικής κυβέρνησης Arben Ahmetaj  με την παρουσία δημάρχων από την Αλβανία και την Ιταλία στο οποίο παραβρέθηκε και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Ιωαννίνων παρουσίασε την Ιστορία των Ιωαννίνων, κάνοντας αναφορά στον Αλή Πασά και τα τζαμιά των Ιωαννίνων και στις σχέσεις της πόλης με την Αλβανία, μια πόλη την οποία επισκέπτονται πολλοί Αλβανοί καθημερινά για δουλειές.

Ο κ.Ελισάφ έκανε ένα μικρό απολογισμό των επαφών που είχε ο δήμος Ιωαννιτών στα πλαίσια της διπλωματίας των πόλεων με τις πόλεις της γειτονικής χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα Τίρανα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και το Αργυρόκαστρο, το οποίο επισκέφτηκε, πριν μια εβδομάδα.

“Είχαμε κάνει πολλά σχέδια -ανέφερε ο κ. Ελισάφ -αλλά όταν κάνεις σχέδια ο θεός έχει άλλη άποψη, εννοώντας την πανδημία που ενέσκηψε την προηγούμενη διετία και εμπόδισε τις επαφές, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι αυτά θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Ολόκληρη η παρέμβαση Ελισάφ απί το 34,4ο  έως το 42 λεπτό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *