Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Σύγκρουση …προφητών στον Απόκαυκο

Αγαπητέ Απόκαυκε,

Επαίρεται ο συνεργάτης σου Τάκης Λιδωρικιώτης, επειδή “πρόβλεψε” το τι χαρτιά θα τραβήξει η σημαδεμένη τράπουλα του κ Χρηστου Σπιρτζη στο αθηναϊκό κρατίδιο των Κουμουνδουραίων.
 Τι να πω κι εγώ ο τοξότης που προέβλεψα το σκηνικό Ζάψα έναν ολόκληρο μήνα πριν, όταν έγραψα στην ιστοσελίδα σου στις 17 Απριλίου επί λέξει:
“Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα; “Ποσόστωση ανά περιφέρεια, ποσόστωση ανά φύλο, ποσόστωση των βουλευτών, ποσόστωση των «συμμάχων», ποσόστωση εντός των συμμάχων για διάφορες ομάδες υπερπολύτιμων συμμάχων … Όλα αυτά δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια εκπλήξεων, αντιθέτως στα καρεκλάκια μόνο το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ των μελλοντικών τους κατόχων δεν αναγράφεται. Θα αποδειχθεί αυτό με την αθρόα προσέλευση των εκλογέων σε λίγες ημέρες.”

Ο τοξότης (του μαντείου της Δωδώνης)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *