Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Δεν αποδίδει το “μοντέλο” σύμπραξης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Δεν αποδίδει το μοντέλο της σύμπραξης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και απόδειξη είναι οι εκλογές που έγιναν στο σύλλογο εργαζομένων του Γ.Ν Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

Στις εκλογές που έγιναν την προηγούμενη Τρίτη σημαντική υποχώρηση σημείωσε η “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Εργαζομένων”, που αποτελεί σύμπραξη της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ ( είναι φανερό ότι αυτοί ζουν ακόμη στην περίοδο που κυβερνούσε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο)

Συγκεκριμένα έλαβαν 162 ψήφους (35,8%) και 3 έδρες ενώ το 2020 είχαν λάβει 243 ψήφους (46,1%) και 4 έδρες. Έχασε, δηλαδή, πάνω από το 10% των ψήφων.

Στασιμότητα παρουσίασε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Κίνηση Εργαζομένων”, που αύξησε το ποσοστό της κατά 1,6% σε σχέση με το 2020 και πήρε το (24,1%) των ψήφων και 2 έδρες, χάνοντας 9 ψήφους, γιατί τώρα ψήφισαν 74 λιγότεροι εργαζόμενοι.

Αντίθετα σημαντική άνοδο σημείωσαν σε ποσοστά και ψήφους οι παρατάξεις της Αριστεράς, με την “Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών” που στήριξε το Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ) να λαμβάνει 101 ψήφους (22,3%) και  2 έδρες, ενώ το 2020 είχε λάβει το (14,8%) των ψήφων και 1 έδρα.

Επίσης η ΑΡΣΥ που πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ αύξησε σημαντικά τη δύναμή της, λαμβάνοντας το (17.6%) των ψήφων και  2 έδρες, ενώ πριν δυο χρόνια είχε λάβει το (10,8%) των ψήφων και 1 έδρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *