Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΗ ο ΣΥΡΙΖΑ κηδεύει την ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ

 

Η τελευταία ελπίδα μαζικότερης συμμετοχής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε με την απόφαση ότι όσοι εγγράφονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν μεν να ψηφίσουν στην κάλπη για τον Πρόεδρο αλλά όχι και σε εκείνην για μέλη Κεντρικής Επιτροπής. Η απόφαση αυτή υπήρξε ένα ακόμη προϊόν παρασκηνίου εσωκομματικών ισορροπιών.

Μέχρι τις 15 Μαΐου ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα έχει επισκεφτεί δρομαίως την Καβάλα, τις Σέρρες, το Αγρίνιο, την Άρτα, τον Πύργο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο αλλά και την Θεσσαλονίκη. Ωστόσο το μήνυμα των ενισχυτικών περιοδειών του κ Τσίπρα είναι αντιφατικό. «Στις κάλπες διαλέξτε την αγαπημένη σας φράξια, τιμωρώντας ταυτόχρονα τον Μητσοτάκη για την ακρίβεια!»

Θα ήταν πιο ειλικρινής, αν καλούσε τον λαό σε πάνδημη συμμετοχή στην κηδεία της διεύρυνσης, της κομματικής μετεξέλιξης κι όλων όσων ο ίδιος υποσχέθηκε το βράδι που 1.750.000 Έλληνες του έδιναν 32%, έστω κι ως μια αντι-μητσοτακική ψήφο…

Η ισχνή συμμετοχή δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από την έλλειψη δευτέρου υποψηφίου ούτε να δικαιολογηθεί από την περίσπαση των στελεχών στην μάχη του προσωπικού σταυρού. Φυσικά δεν προβλέπεται να αυξηθεί ιδιαιτέρως με την επικοινωνιακή σύζευξη της κάλπης των φραξιών με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ …

Δεν αποκλείεται να προστεθεί σε όλο αυτό και η γνωστή από ανάλογες περιπτώσεις εικόνα νοθείας. Θα έχουμε τότε μια αληθινή γιορτή της (ΝΕΑΣ) Δημοκρατίας!

Σε μια τέτοια περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνέψει με ένα δεύτερο γύρο διασυρμού, μετά τα ευτράπελα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Πρόκειται να λειτουργήσουν 500 κάλπες, όπου θα ψηφίσουν σκάρτοι 50.000.Ο προβλεπόμενος λοιπόν αριθμός των 100 ψηφοφόρων ανά κάλπη, χωρίς να εξυπηρετεί κάποια πραγματική ανάγκη, δημιουργεί πολλά περιθώρια για παρατράγουδα (χιονισμένες κάλπες κλπ)

Ο διαλυμένος και ιδιοτελής κομματικός μηχανισμός (οι υφιστάμενες συντονιστικές σε ρόλο εφορευτικών) έχει αναλάβει να εγγυηθεί την αμεροληψία της διαδικασίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι διατηρήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό ο κατάλογος των μελών, του οιονεί δηλαδή εκλογικού σώματος, ενώ δεν διευκρινίζεται καν με σαφήνεια το ποιοι εκ των υποψηφίων δικαιούνται του ευεργετήματος της ποσόστωσης.

Άραγε, η Κουμουνδούρου διαθέτει τόσες επιπλέον δυνάμεις πέραν από τους εμπλεκόμενους ως υποψήφιους, προκειμένου να υποστηρίξει τις 500 κάλπες ή αυτός ο πληθωρισμός καλπών υποκρύπτει πονηρές προθέσεις;

Το ότι αντίστοιχα περιστατικά στο ΚΙΝΑΛ πέρασαν ντούκου δεν προδικάζει τίποτε για το πώς θα αντιμετωπιστούν στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν γνώση οι φύλακες;

Πάκης Λιδωρίκης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *