Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Ουκρανία: Εικόνες φρίκης και βαρβαρότητας με θύματα τα σκυλιά (video)

«Πολλά τα δεινά κουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει»

Σοφοκλής (Αντιγόνη)

Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος είναι το πιο άγριο θηρίο και κάτω από ειδικές συνθήκες – όπως ο πόλεμος- είναι κυριολεκτικά ανεξέλεγκτος.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο πόλεμος στην Ουκρανία με την εισβολή των Ρώσων και με τις βαρβαρότητες να μην έχουν τέλος και από τις δυο πλευρές με θύματα γυναίκες, παιδιά και τους Ρομά.

Όμως, ποιος θα  περίμενε, ότι η εγκληματική μανία των αντιμαχομένων θα ξεσπούσε πάνω στους πιο άσχετους με αυτή τη σύγκρουση, που είναι τα ζώα και συγκεκριμένα τα σκυλιά, που δεν μπορεί κανείς να τα κατηγορήσει ούτε για φιλοουκρανική ούτε για φιλορωσική στάση.

Το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο το Промисловий Портал δείχνει μια από τις πιο φρικτές εικόνες του πολέμου και έχει σχέση με τη μαζική εκτέλεση σκύλων στην περιοχή του Κιέβου από τους Ρώσους απελευθερωτές…

Και μην πει κανένας, ε και τι έγινε, για σκυλιά πρόκειται, εδώ σκοτώνονται οι άνθρωποι, γιατί ο τρόπος που φέρεται ο άνθρωπος στα ζώα, δείχνει πόσο άνθρωπος είναι και αποτελεί το δείκτη του πολιτισμού μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *