Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Με στόχο το ευρωπαϊκό μετάλλιο

Για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων αναχωρεί  η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με τη συμμετοχή  του Γιαννιώτη Πρωταθλητή Ρέμου Βελλή, αθλητή του Μάκη Στάθη από το Tiger Boxing Club.

Ο Βελλής αγωνίζεται  στη Lightweight κατηγορία των 54 κιλών και διακρίθηκε  στο διεθνές Τουρνουά της Ρουμανίας Open Brasov, βάζοντας τις βάσεις για την διάκριση του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά από το προπονητικό Καμπ όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στο Τσοτύλι Κοζάνης υπό τις οδηγίες των Εθνικών προπονητών Βασίλη Κοκολη κ Αρτούρ Μικαελιαν ο πολλά υποσχόμενος αθλητής αναχωρεί σήμερα για τη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων από 11 έως 22 Απριλίου με στόχο το βάθρο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *