Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η φθινοπωρινή αντεπίθεση του Μωυσή Ελισάφ

 


Προηγήθηκε μια δημοσίευση από φίλα προσκείμενο στον δήμαρχο  δημοσιογράφο που με άρθρο του προπομπό ( είναι της τοπικής μόδας οι “προπομποί δημοσιογράφοι) και με τίτλο “Γιατί ο Μωυσής Ελισάφ θέλει (και μπορεί) να είναι ξανά υποψήφιος” ( πατήστε ΕΔΩ ) μας πληροφόρησε για τις μελλοντικές κινήσεις του δημάρχου, σημειώνοντας το πεδίο, όπου θα κινηθεί η δημοτική αρχή την επόμενη διετία και τις αδυναμίες των αντιπάλων του δημάρχου καθώς και τα πλεονεκτήματά του.

 Και αμ έπος αμ έργον το βράδυ της ίδιας ημέρας ο ίδιος ο δήμαρχος βγήκε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και σε μια συνέντευξη ποταμό και γεμάτη ασυναρτησίες, όπου οι ερωτήσεις δεν ξεπέρασαν τα δάκτυλα του ενός χεριού σε διάστημα μιας ώρας, αφού μας παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα, μας ανέπτυξε για μια ακόμη φορά το όραμά του, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες.

Κεντρική ιδέα του νέου αφηγήματος είναι ότι εκτός από το Γιαννιώτικο σαλόνι που θα είναι το έργο έμβλημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, θα εκτελεστούν έργα που θα είναι αντιληπτά από τους δημότες ( προφανώς μέχρι τώρα ήταν μόνο αντιληπτά από τους Αθηναίους, βάλε και τους Θεσσαλονικείς) μιας και οι Γιαννιώτες πάσχουν από σοβαρά προβλήματα όρασης.

Δεν παρέλειψαν δημοσιογράφος και δήμαρχος να προσθέσουν ο καθένας με τον τρόπο του το μέγα πλεονέκτημα του επικεφαλής του δήμου.

Ο μεν δημοσιογράφος σημείωσε την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του κ. Ελισάφ: Γιατί μία αναγνωρισμένη προσωπικότητα, ευρείας αναγνώρισης να μην είναι και δήμαρχος της πόλης ξανά;” και ο ίδιος ο δήμαρχος επισήμανε ότι η λέξις “Ιωάννινα” μπήκε επιτέλους στον παγκόσμιο χάρτη και αυτό έγινε εξ αιτίας της προσωπικότητάς του.

Το ζήτημα όμως είναι ότι οι δημότες και οι δημότισσες δεν συγκινούνται πλέον από τέτοια ξαναζεσταμένα φληναφήματα και αντί της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας του δημάρχου θα ήθελαν να έχουν καθαριότητα στο δρόμο τους, να μην σκοντάφρουν στις λακκούβες και όταν περνούν στο απέναντι πεζοδρόμιο μα μην κινδυνεύουν να διαμελιστούν από τα διερχόμενα οχήματα, αφού οι απαραίτητες διαγραμμίσεις των δρόμων έχουν εξαφανιστεί.

Απλά και αυτονόητα πράγματα που δεν κατόρθωσε ούτε αυτά να διασφαλίσει η δημοτική αρχή του κ. Ελισάφ με αποτέλεσμα η αγανάκτηση  σε όλες τις γειτονιές της πόλης να είναι διάχυτη μετά από δυο χρόνια στην διακυβέρνηση του δήμου από τον κ. Ελισάφ.

Όσον αφορά τα μεγαλεπήβολα σχέδια αυτά αποδείχτηκαν όνειρα θερινής νυχτός μιας και αυτοί που συμμετέχουν στην δημοτική αρχή Ελισάφ έχουν πετάξει λευκή πετσέτα συνειδητοποιώντας την ανεπάρκειά τους. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *