Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο Ανδρέας Ξανθός διδάσκει μαθήματα δεοντολογίας στον Μωυσή Ελισάφ

Από τις αρχές του Γενάρη τρέχει και στη χώρα μας το πρόγραμμα του εμβολιασμού των πολιτών για την αντιμετώπιση της πανδημίας που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Ένας εμβολιασμός όμως που πρέπει να γίνεται συντεταγμένα και να τηρείται η σειρά των ηλικιακών ομάδων που καλούνται να εμβολιαστούν. Ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, γιατί πολλοί αξιωματούχοι αλλά και κομματικοί φίλοι του κυβερνώντος κόμματος το καταστρατήγησαν, γινόμενοι αυτό που ονομάστηκε “κλέφτες εμβολίων” σε βάρος συνανθρώπων τους, που ορισμένοι έχασαν και τη ζωή τους, μιας και ανήκοντας στις ευπαθείς ομάδες δεν πρόφτασαν να εμβολιαστούν, αφού οι αετονύχηδες των εμβολιασμών τους πήραν τη σειρά τους.

Πάει καιρός που ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ παρέδιδε μαθήματα για το τι είναι προοδευτικό σήμερα, προκαλώντας τα ευνοϊκά σχόλια των εξ Αθηνών υποστηρικτών του.

Αλήθεια όμως πόσοι εξ αυτών γνωρίζουν ότι ο κ. Ελισάφ, συνταξιούχος ιατρός, διάγων το 67ο έτος της ηλικίας του, με βάση το πρόγραμμα εμβολιασμού, ενώ θα έπρεπε αυτές τις ημέρες να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, όπως όλοι οι πολίτες της ηλικίας του, αυτός εμβολιάστηκε από τον Γενάρη; Κάτι όμως που δεν συνέβη με τους άλλους συνταξιούχους γιατρούς της πόλης μας, που περίμεναν και περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Μπορεί ο κ. Ελισάφ να μη χάνει την ευκαιρία να διδάσκει τη σημασία της υπευθυνότητας και της ατομικής ευθύνης αλλά στο ζήτημα του εμβολιασμού θα έπρεπε να δώσει το παράδειγμα και σαν πρώτος πολίτης της πόλης να περιμένει τη σειρά του.                               Όπως ακριβώς έκανε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός που αποποιήθηκε την ιδιότητα του ιατρού του ΕΣΥ που του διασφάλιζε εμβόλιο από τον Γενάρη και όντας στην ηλικιακή ομάδα τωνν 60 με 64, έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου του προχθές.

Αλλά άλλο είναι να δηλώνεις προοδευτικός και ανθρωπιστής και να παραδίνεις μαθήματα δεοντολογίας και υπευθυνότητας και άλλο να είσαι στην πράξη!

Και στο ζήτημα αυτό ο δήμαρχος της πόλης έμεινε δυστυχώς και πάλι μεταξεταστέος.                                                                            

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *