Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στη Χειμάρρα της Αλβανίας είχε καταφύγει ο Χρήστος Παππάς – Αποκλειστικό

 


Μόλις χθες εκδόθηκε  από την Ιντερπόλ διεθνές ένταλμα σύλληψης του φυγόδικου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, δείχνοντας τα καθυστερημένα αντανακλαστικά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ο Χρήστος Παππάς
την τελευταία διετία σχεδίαζε τη διαφυγή του, προκειμένου να μην οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ μιλούσε
διαρκώς για την «άδικη προφυλάκισή του για 18 μήνες την περίοδο
2013-2015». 
Διασταυρωμένες πληροφορίες από την Αλβανία  αναφέρουν  ότι ο υπαρχηγός
του ναζιστικού μορφώματος, έχοντας σχέση με πυρήνες της ΜΑΒΗ, που
ευθύνονται για τη σφαγή στην Επισκοπή το 1994, είχε προετοιμάσει από
καιρό τη διαφυγή του στα χωριά της Χειμάρρας, όπου η ΜΑΒΗ έχει ερείσματα
στο Ελληνικό στοιχείο, που διαβιοί εκεί.

Ο Χρήστος Παππάς, υποδυόμενος Βέλγο συνταξιούχο κινούνταν με άνεση όλο αυτό το διάστημα στα Ελληνικά χωριά της Χειμάρρας, τα οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, γνωρίζοντας καλά τα κατατόπια αλλά και έχοντας την υποστήριξη ντόπιων ομοϊδεατών του αλλά και γιατί δεν υπήρχε κανένα διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Τις κινήσεις του Παππά στα χωριά της Χειμάρρας όμως εντόπισαν οι μυστικές Αλβανικές υπηρεσίες και ενημέρωσαν ανεπίσημα  τον σύνδεσμο αξιωματικό της  Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, ο οποίος ενημέρωσε την Κατεχάκη.

Όμως ο Χρήστος Παππάς έχοντας πρόσβαση στην Ελληνική Αστυνομία πληροφορήθηκε για την αποκάλυψή του και τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται εκτός Αλβανίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *