Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποια τάση ίδρυσαν στην Ήπειρο μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και τι επιδιώκουν


 Έντονες είναι οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι μετά την “Κίνηση Μελών” στην οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Παύλος Πολάκης, μετά την ΡΕΝΕ  των Αντώνη Κοτσακά, Νίκου Σκορίνη και του Πάνου Ρήγα και την ΟΜΠΡΕΛΑ των Τσακαλώτου, Βούτση, Ξανθού κλπ, τη σειρά παίρνει η επαρχία.

Όπως πληροφορούμαστε στην Ήπειρο στις 25 Ιανουαρίου, θα ανακοινωθεί η διακήρυξη αρχών της Κίνησης με το όνομα ΡΑΜΟΝ, στην οποία συσπειρώνονται μέλη και φίλοι του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης με αναφορές στην μαρξιστική και οικολογική Αριστερά.

Όσοι εκφράζονται μέσα από την Κίνηση  ΡΑΜΟΝ υποστηρίζουν ότι το ζήτημα της μετάβασης στον σοσιαλισμό δεν μπορεί να είναι αντικείμενο προσωπικών βολονταρισμών και ανιστόρητων εκμαιεύσεων αλλά σχετίζεται με την ωρίμανση των συνθηκών και χρήζει επαναστατικής υπομονής.

Μάλιστα θεωρούν ότι η φωτογραφία του διάσημου σκύλου με το όνομα Ραμόν, που είναι και το σήμα της κίνησης,  και που κατά αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε, συμβολίζει και την επαναστατική υπομονή αλλά και και την ετοιμότητα, που πρέπει να διακρίνει ένα συνειδητοποιημένο ριζοσπαστικό κίνημα που ανταποκρίνεται στα αιτήματα των καιρών μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *