Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κύριε Δένδια, αυτό με τα λίγα μέτρα, ισχύει και με τα λίγα λεπτά;

 



Αγαπητέ Απόκαυκε,

Βρίσκω ελαφρώς υπερβολικές τις αντιδράσεις για την ολιγόλεπτη “παράταση πτήσης” του ΥπΕξ Νικολάου Δένδια (Ν.Δ.), από την τουρκική ΥΠΑ μέχρις ότου της εξηγήσει, τι δουλειά είχε αυτός ένας Κερκυραίος στην Βαγδάτη. Εξάλλου το “γελαστό παιδί” της εξωτερικής μας πολιτικής, πρώτο είχε διδάξει την αρχή της αναλογικότητας στις αντιδράσεις.
Υπενθυμίζω: Μάιος 2020, θέση Μελισσοκομείο, Φέρρες Έβρου σημειώνεται εισβολή τουρκικής Στρατοχωροφυλακής κι ο κομπάρσος υπουργός δηλώνει πως δεν θα αναστατώσουμε τις σχέσεις μας για λίγα μέτρα λάσπης (16 στρέμματα για την ακρίβεια).

Όσο έκανε κύκλους πάνω από εμπόλεμες περιοχές, με το αεροπλάνο της επίσημης ελληνικής αποστολής, ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ, εκ των φλογερών “πατριωτών”, τον ερώτησε: Κύριε Δένδια, αυτό με τα λίγα μέτρα, ισχύει και με τα λίγα λεπτά;

Ρίτα Πουλακίδα, η αυτόπτης μάρτυρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *