Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ για την κατάρρευση στο “Σαρακήνικο”

 

Για τσαπατσουλιά, κακοτεχνίες και σπατάλη κατηγορούν τον κ. Καχριμάνη οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, με αφορμή την κατάρρευση έργου αντιστήριξης σε δρόμο 1 χιλιόμετρο από την Παραλία Σαρακήνικο στην Π.Ε. Πρέβεζας, που κατασκεύασε η Περιφέρεια Ηπείρου και είχε ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020.

“Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα απτό παράδειγμα για τον τρόπο που διοικείται η Ήπειρος” σημειώνουν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, που ζητούν από τον αντιπεριφερειάρχη Πρεβέζης κ. Στράτο Ιωάννου και τον κ. Αργύρη Νάκο, μηχανικό δομικών έργων Τ Ε να απαντήσουν δημόσια στα εξής ερωτήματα:

1.Ποιος κατασκεύασε το έργο;

2.Πόσο έχει κοστίσει;

3.Με ποια διαδικασία έγινε η ανάθεση;

4.Εάν έχει παραδοθεί το έργο και έχει ελεγχθεί το αποτέλεσμα;

 
Επιπλέον οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ζητούν να πληροφορηθούν από τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπάλληλο της Περιφέρειας κ. Νάκο, εάν έχει εγκρίνει τη μελέτη κατασκευής του έργου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *