Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το “Τείχος της Δημοκρατίας” και η περιβόητη μεταδικτατορική ΕΑΔΕ (Εθνική- Αντιδικτατορική- Δημοκρατική- Ενότητα)-

 Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η  Εφημερίδα των Συντακτών που στο φύλλο  του Σαββατοκύριακου και με  τίτλο “το Τείχος της δημοκρατίας”δημοσίευσε ειδικό ένθετο, αφιερωμένο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που η έκδοση της δικαστικής απόφασης για τα στελέχη της έχει οριστεί να γίνει αύριο Τετάρτη.

Η επιλογή των συντακτών του ένθετου να περιλάβουν στο πολιτικό μέτωπο απέναντι στον φασισμό-ναζισμό, τους Σαμαρά και Μητσοτάκη και ιδιαίτερα τον πρώτο, είναι μια αναβίωση αντιλήψεων και στρατηγικών, που έχουν σχέση με την  μεταδικτατορική περίοδο και έχουν αναφορά στο πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτερικού, που στελέχη του εκφράζονται μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν τότε που το ΚΚΕ εσωτερικού είχε εφεύρει την περιβόητη στρατηγική της λεγόμενης ΕΑΔΕ  (Εθνικής- Αντιδικτατορικής- Δημοκρατικής- Ενότητας) και αυτή υιοθετήθηκε και μάλιστα αποτέλεσε  σημαντικό μέρος  στο προγραμματικό του κείμενο με τίτλο “Στόχοι του Έθνους”στην πρώτη μεταδικτατορική περίοδο.

 Μια στρατηγική που έφτανε  μέχρι τη σύμπηξη ενός «εθνικού μετώπου» με τη φιλελεύθερη Δεξιά ακόμη
και τη μοναρχία  και τη λεγόμενη «εθνική» ή «ενδογενή» και δήθεν
αντιαμερικανική  αστική τάξη. 

Τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής είναι γνωστά σε όλους, αφού το ΚΚΕ εσωτερικού έχασε τη μάχη με τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς ( Ορθόδοξο ΚΚΕ), απομονώθηκε από το λαό και υπερφαλαγγίστηκε από το τότε Ριζοσπαστικό ΠΑΣΟΚ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *