Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πολιτικό γεγονός για τα Γιάννενα η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της Λούκας Κατσέλη “Δίνες και ευθύνες”


 Μπροστά σε ένα ενδιαφέρον ακροατήριο, που το συνέθεταν πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα των Ιωαννίνων, έγινε χθες το βράδυ στο Μικρό Θέατρο, στην Σκάλα η παρουσίαση του βιβλίου της Λούκας Κατσέλη: “Δίνες και Ευθύνες”.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Όλγα Γεροβασίλη, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και Χάρης Λαζάνης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.

Τελευταία μίλησε η συγγραφέας Λούκα Κατσέλη, η οποία αφού αναφέρθηκε στην εποχή των μνημονίων, που αποτέλεσαν και την αφορμή για να συγγράψει το βιβλίο της, αναφέρθηκε στις εμπειρίες της και τα διλήμματα, που αντιμετώπισε την εποχή που ως υπουργός Οικονομίας διαπραγματεύτηκε με την τρόικα, περιέγραψε τις αδυναμίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος και την σκληρή στάση των δανειστών και προσδιόρισε τους άξονες πάνω στους οποίους  πρέπει να κινηθεί η χώρα για να αντιμετωπίσει τις παθογένειες που την οδήγησαν στην χρεοκοπία και την εξάρτηση από το ΔΝΤ και τους διεθνείς οργανισμούς.

Επακολούθησαν ερωτήματα στα οποία απάντησε η κ. Κατσέλη. 

Η παρουσίαση του βιβλίου, ο κόσμος που το παρακολούθησε αλλά και τα ζητήματα που τέθηκαν στην εκδήλωση αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά πολιτικά γεγονότα στην μετά covid εποχή στην πόλη μας και φανερώνει την κινητικότητα, που υπάρχει στο χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του Δημάρχου κ. Ελισάφ, ο οποίος όχι μόνο δεν παρέστη, αν και προσεκλήθη αλλά αντιμετώπισε με αγένεια και αδιαφορία την εκδήλωση, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *