Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο αστράγαλος

Κλείσε την αναθεματισμένη τηλεόραση, φώναξε έξαλλος ο Στέφανος, δεν αντέχω άλλον Μητσοτάκη, τρεις γενιές από δαύτους έκαναν μαύρη τη ζωή μου και πολύ φοβάμαι ότι με την υγεία που έχω θα γνωρίσω και τέταρτο! 
Ακράτητα γέλια διαδέχτηκαν την απόγνωση του αιωνόβιου Στέφανου, στο σαλόνι του οίκου ευγηρίας η “Γαλήνη” στο Μονοδέντρι Ιωαννίνων.

*********************************************************************************
Ήταν Ιούλιος του 2050 και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο νεότερος, γιος του Κυριάκου, μιλούσε στην τηλεόραση για τα περιοριστικά μέτρα που έπρεπε να πάρει η κυβέρνησή του για να έλθει η ανάπτυξη στη χώρα των κάφρων, που είχε γίνει η ανεκπλήρωτη μεγάλη ιδέα στο πρώτο μισό του 21ου αιώνα, αφού διαρκώς την εξήγγειλαν και ποτέ δεν ερχόταν!
Θα ήταν η πεντηκοστή φορά που είχε περικοπεί η σύνταξη του Στέφανου στα 98 χρόνια της ζωής του αλλά έφταιγε και αυτός, αφού δεν έλεγε να πεθάνει και τα χρόνια που έπαιρνε σύνταξη ήταν περισσότερα από όσα είχε συμπληρώσει σαν εργαζόμενος προς απόγνωση των Μητσοτάκηδων που κυβερνούσαν τρεις γενιές τη χώρα… 
Ευτυχώς όμως για αυτόν και τους άλλους τρόφιμους του οίκου ευγηρίας, μιας παρέας περιθωριακών τύπων, το Αρχοντικό Τσάντη στο Μονοδέντρι Ζαγορίου, που τελούσε για χρόνια σε καθεστώς πολυϊδιοκτησίας είχε περάσει στα χέρια του εγγονού του Τσάντη, του περιβόητου Νούλη.
Με τη βοήθεια της Ζαγορίσιας δικηγόρου Αγγελικής Αγγέλη, μιας δαιμόνιας δικηγόρου που είχε αξιοποιήσει όλον τον νομικό κώδικα και βοηθούντος και του Θεού που φρόντισε να πάρει κοντά του κάθε άλλον διεκδικητή του Αρχοντικού, αυτό έγινε περιουσία του Νούλη, που αποφάσισε να το ανακαινίσει και να το μετατρέψει σε οίκο ευγηρίας, όπου θα έμενε η περιθωριακή παρέα των γερόντων, που είχε βάλει στόχο στο υγιεινό κλίμα του Μονοδεντρίου να τινάξει στον αέρα τα ταμεία των συνταξιούχων, που ψήφιζαν διαρκώς δεξιά και Μητσοτάκη.
– Θα είναι η επόμενη προβοκάτσια, που θα κάνουμε, έλεγε με νόημα ο Νούλης, που στην ηλικία των 85 ετών – ήταν ο νεότερος της παρέας- και παρά τις δυσοίωνες προγνώσεις για τη διάρκεια της θυελλώδους ζωής του, ήταν ακόμη θαλερός και με διάθεση εφήβου.
– Και ποια ήταν η προηγούμενη, ρώτησε με περιέργεια η Φιλομήλα, μια Ζαγορίσια καλλονή, που είχε και το ρόλο της οικονόμου, του οίκου ευγηρίας και την οποία για αδιευκρίνιστους λόγους δεν συμπαθούσε ο πιο ηλικιωμένος της παρέας.
– Όταν αναγκάσαμε. πριν τριάντα χρόνια, το δήμαρχο Ιωαννίνων να οδηγηθεί στην αυτοκτονία, παρενέβη με ύφος μοχθηρό ο Στέφανος.
-Και φρόντισε να έχεις και εσύ την ίδια τύχη, συμπλήρωσε με μπόλικη δόση μισογυνισμού, γεγονός που έφερε σε δύσκολη θέση τον γέροντα Νούλη, που ακόμη και στην ηλικία των 85 ετών γοήτευε τις γυναίκες κάθε ηλικίας με τις φιλοφρονήσεις και τις μαλαγανιές του.
Βέβαια και ο ίδιος διατηρούσε ένα μέρος από τη γοητεία της νεότητάς του αλλά και το γεγονός ότι ήταν μελίρρυτος έπαιζε μεγάλο ρόλο…

Ο …Νούλης σε προβεβηκυία ηλικία

           ********************************************************************
 Πράγματι ο εξαναγκασμός σε αυτοκτονία του πρώτου Εβραίου δημάρχου των Ιωαννίνων από την ομάδα των περιθωριακών ήταν ένα γεγονός που συντάραξε τα Γιάννενα αλλά και την Ελλάδα το μακρινό  2020 και από τις συνεντεύξεις και από ένα βιβλίο που δημοσίευσε η ομάδα συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό που διατέθηκε για την ανακαίνιση της γεροντικής γιάφκας- οίκου ευγηρίας.
********************************************************************************
Αύριο η συνέχεια

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *