Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί απειλούν με φυλάκιση τους δικαστές, που κάνουν τη δουλειά τους…

Σοκ στη Γαλλία: Πενταετής φυλάκιση για τον πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν

 

Ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί απειλούν με φυλάκιση τους δικαστές, που κάνουν τη δουλειά τους (Άδωνις και Λοβέρδος εναντίον της Τουλουπάκη), στη Γαλλία σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, από τα οποία θα εκτίσει τα δύο, καθώς τα τρία είναι με αναστολή, καταδίκασε δικαστήριο του Παρισιού τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν, για το σκάνδαλο με την ψευδή απασχόληση της συζύγου του Πενέλοπε, στο γραφείο του στο Κοινοβούλιο.
Ο Φιγιόν επίσης καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 375.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε για δέκα χρόνια να διεκδικήσει δημόσιο αξίωμα, ενώ η σύζυγός του καταδικάστηκε σε τρία χρόνια κάθειρξης με αναστολή και πρόστιμο επίσης 375.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο που δημοσιοποίησε η σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaine στοίχισε στον Φιγιόν την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, σε μια στιγμή μάλιστα που θεωρούταν ως το απόλυτο φαβορί.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *