Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καταργείται στην πράξη το περιφερειακό συμβούλιο;

Ενώ από αύριο η χώρα μπαίνει σε εποχή κανονικότητας με το άνοιγμα των αεροδρομίων και τους πρώτους τουρίστες να επισκέπτονται τις τουριστικές περιοχές και ενώ η μία μετά τις άλλες οι περιφερειακές παρατάξεις ζητούν την συνεδρίαση δια ζώσης του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, ( χθες μάλιστα συνεδρίασε δια ζώσης και το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων με τους σχετικούς περιορισμούς στα Παλαιά Σφαγεία), κατάπληξη προκαλούν οι πληροφορίες που φέρνουν τον κ. Καχριμάνη να δηλώνει ότι, εφόσον διαρκεί η επιδημία του κορωνοϊού, το περιφερειακό συμβούλιο θα λειτουργεί με τον σημερινό τρόπο.
Πιστεύουμε ότι η πληροφορία είναι καθόλα αναληθής και ότι ποτέ δεν έγινε η δήλωση αυτή, γιατί αν ισχύει αυτό, πρόκειται για ουσιαστική κατάργηση του περιφερειακού συμβουλίου.
Ο κορωνοϊός είναι μια νέα πραγματικότητα και σύμφωνα με τις απόψεις των επιστημόνων θα ταλαιπωρεί για καιρό την ανθρωπότητα, μέχρι την ανακάλυψη του κατάλληλου εμβολίου.
Αν η κατάσταση αυτή διαρκέσει για πολλούς μήνες, θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό οι υποθέσεις και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας να συζητούνται διαδικτυακά, επειδή ο Περιφερειάρχης φέρεται να έχει αναπτύξει  μια ιδιαίτερη φοβία απέναντι στον νέο ιό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *