Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Αλέκος Καχριμάνης, ο Ηλίας Γιάτσος και ο Μωυσής Ελισάφ

Ο Αλέκος Καχριμάνης είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, που δεν χάνει ευκαιρίες τις Κυριακές να εκδράμει σε διάφορα μέρη με τους φίλους του.
Οι γειτονικές Βαλκανικές χώρες στην προ κορωνοϊού εποχή ήταν ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του περιφερειάρχη, και η επίσκεψη μοναστηριών και οι συναντήσεις με το βλάχικο στοιχείο των χωρών αυτών ήταν μια προσφιλής του συνήθεια.
Στην μετά κορωνοϊό εποχή όμως οι συνήθειες άλλαξαν. Τα σύνορα είναι ακόμη κλειστά και οι κυριακάτικες περιηγήσεις περιορίζονται στους νομούς της Ηπείρου.
Όμως δεν άλλαξαν μόνο οι προορισμοί. Άλλαξε και η σύνθεση της παρέας του περιφερειάρχη, αφού εδώ και μερικούς μήνες μπήκε στην παρέα του ο εκ Ζίτσας έλκοντας την καταγωγή δικηγόρος των Αθηνών και στέλεχος της ΝΔ, Ηλίας Γιάτσος, ο οποίος φιλοδοξεί να έχει πολιτικό ρόλο στα επόμενα χρόνια στα Γιάννενα.
Ο Ηλίας Γιάτσος ανέλαβε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου την θέση του Προέδρου στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης χάρη στη φιλία του με τον υπουργό Εσωτερικών Θεοδωρικάκο και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο  είναι στα Γιάννενα.
Είναι αυτός που έφερε σε επαφή τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Ελισάφ με τη Νέα Δημοκρατία, που παρ’ ολίγον να τον χρήσει και υποψήφιο Δήμαρχο στις περσινές εκλογές.
Μπορεί τότε το σχέδιο να μην ευοδώθηκε αλλά ευοδώθηκε ο μόνιμος δεσμός του δημάρχου με την κυβερνητική ΝΔ, έναν δεσμό που εκμεταλλεύεται σε κάθε περίσταση ο κ. Ελισάφ.
Ο κ Ελισάφ είναι ένας διανοούμενος που δεν φημίζεται για τα φυσιολατρικά του ενδιαφέροντα.
Όμως από όταν μέσω του Ηλία Γιάτσου συνδέθηκε στενά  με τον περιφερειάρχη, άλλαξε και τις συνήθειές του τα Σαββατοκύριακα.
Η παρέα αχώριστη πια, κάνει εξορμήσεις σε γειτονικούς νομούς και αυτό είναι κάτι νέο για τον Μωυσή Ελισάφ.
Μάλιστα πριν λίγο καιρό η παρέα εξέδραμε σε ένα νταμάρι γειτονικού νομού, το οποίο είναι προς πώληση και εκεί μάλιστα είχε την ευκαιρία να γευματίσει.
Προχθές μέσω Γοτίστης η παρέα έφθασε στην Άρτα.
Δεν είναι ακριβές  ποια άλλα ενδιαφέροντα πέραν των φυσιολατρικών οδηγούν την παρέα των φίλων στη μυρωμένη Ηπειρωτική ύπαιθρο και ούτε υιοθετούμε τις φήμες που κυκλοφορούν.
Απλά με το μικρό αυτό ρεπορτάζ, θέλουμε να μάθουν οι αναγνώστες μας ότι οι πολιτικές διεργασίες είναι έντονες  στα Γιάννενα, τα γεύματα δίνουν και παίρνουν, οι εκδρομές είναι το νέο στοιχείο αλλά και άνθρωποι με διαφορετική πολιτική χημεία συναντώνται σε μια εποχή που όλα είναι ανοιχτά και προσπαθούν να παίξουν κάποιο ρόλο σε ένα νέο πολιτικό τοπίο.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *