Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οικογενειακές ιστορίες

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Δεν είναι μόνο η Ενιαία Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που η πρόεδρος της, κυρία Ζαράχη, εκτίμησε ότι τα προϊόντα (αντισηπτικά)  του συζύγου της ήταν ιδιαίτερης ποιότητας  και προσιτής τιμής (πατήστε ΕΔΩ  και ΕΔΩ ) και τα αγόρασε με συνοπτικές διαδικασίες αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία, που διαθέτουμε και είναι στη διάθεση του καθενός και η ΔΕΥΑΙ, ακολουθώντας το ίδιο δρόμο προμηθεύτηκε από το ίδιο φαρμακείο αντίστοιχα προϊόντα.
Να υποθέσουμε ότι η θέση της επιχείρησης Ζαράχη σε κεντρικό σημείο της πόλης, μια ανάσα από το Δημαρχείο είναι ένας επιπλέον λόγος της προτίμησης αυτής, γιατί μπροστά στο φόρτο εργασίας των υπευθύνων, πού να τρέχεις τώρα σε πιο περιφερειακά  φαρμακεία, αν και η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ σε περιφερειακό κτίριο στεγάζεται.
Κάνουμε αυτή την υπόθεση, γιατί αν κάνουμε άλλες υποθέσεις που πιθανότατα θα κάνουν άλλοι πιο καχύποπτοι πολίτες, ο αξιότιμος κύριος Μπαρτζιώκας, που διευθύνει με στιβαρό χέρι τη δημοτική εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης και  δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του θα μας εγκαλέσει δια της συντρόφου του ότι στερούμεθα παιδείας και καλών τρόπων.
Και μιας και ο λόγος για την πρωτοπόρα παράταξη Μπαρτζιώκα να προσθέσουμε ότι το άλλο μέλος της και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κύριος Δημήτρης Πάνου, που οι έπαινοι για την εθελοντική προσφορά του από μέσα ενημέρωσης και τοπικούς δημοσιογράφους ήταν ουρανομήκεις από χθες έπαψε να είναι εθελοντής( θυμίζουμε ότι ο εθελοντισμός ήταν το κεντρικό σύνθημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του ηγέτη της)  και προστέθηκε μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ  στα αμειβόμενα στελέχη του δήμου.
Ελπίζουμε ότι οι υμνητές του εθελοντισμού θα σημειώσουν αυτή τη μικρή λεπτομέρεια…

Συνεχίζεται…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *