Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Φίλιππας Φίλιος ως ο Ααρών του Μωυσή

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Αντιπολιτευτικός οίστρος είχε καταλάβει τον Φίλιππα Φίλιο, χθες βράδυ σε τοπικό κανάλι καθώς απαντώντας στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Βλάση Ντόκα αποδομούσε τα κατορθώματα του Μωυσή των Αθηνών.
Αβανταδόρικα τα ερωτήματα – πάσες του Βλάση, σηκωνόταν ο Φίλιππας με το μούσι του και σαν άλλος Γκάλης έβαζε το ένα καλάθι μετά το άλλο.
Χαμογελούσε επιδοκιμαστικά ο Βλάσης και το “οι θεατές βλέπουν και κρίνουν” πήγαινε σύννεφο και η ικανοποίηση στο πρόσωπο του Φίλιππα δεν κρύβονταν.
Έβλεπε και άκουγε ο κόσμος και έλεγε μέσα του: ” να είχε ο ΣΥΡΙΖΑ από έναν Φίλιο σε κάθε νομό, που να τα έλεγε έτσι κοφτά και σταράτα και ο Μωυσής των Αθηνών δεν θα είχε που να κρυφτεί”!
Και καθώς η συζήτηση έφτανε στο τέλος της, τσουπ και το ερώτημα: Φίλιππα θα μας πεις και δυο λόγια για τα δημοτικά μας πράγματα;
Το πρόσωπο του Φίλιππα απότομα έγινε σοβαρό: Με ύφος Κασσάνδρας αποφάνθηκε ότι έτσι που ενεργεί η Αντιπολίτευση θα φάει το κεφάλι της, γιατί ο λαός, που θέλει έργα θα την τιμωρήσει!
Μάλιστα σχολιάζοντας και όσα είχε πει ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Ευαγγέλου, ο δάσκαλος καλέ, που είναι  αποσπασμένος στο βουλευτικό γραφείο του Προέδρου της βουλής Τασιούλα και που ψηφίζει Μωυσή σε κρίσιμα ζητήματα, αν και ανήκει στην παράταξη της Καλογιάννη, σαν άλλος προφήτης του Ισραήλ αποφάνθηκε  ότι το εγχείρημα του Δημάρχου για να αποκτήσει πλειοψηφία βρίσκει ευήκοα ώτα…
“Ο κόσμος ακούει και βγάζει συμπεράσματα” είπε ο Βλάσης και η συζήτηση θα έκλεινε εκεί, αν ο Φίλιππας δεν κοιτούσε τα χαρτιά του λέγοντας “ξέχασα να πω για τις συντάξεις και τους μισθούς που θα κόψει ο Μητσοτάκης”
 Τώρα βέβαια με την πιστή αυτή μεταφορά της συνέντευξης Φίλιου, όσοι με διαβάζουν βγάζουν και αυτοί τα συμπεράσματά τους για τις παρεμβάσεις Φίλιου, που και προχθές είχε ξαναβγεί στον Βλάση αλλά επειδή ο τοπικός Μωυσής έχει τα προβλήματά του χρειαζόταν μια άμεση συνηγορία εξ “αριστερών” και ο Φίλιππας σαν τον Ααρών της Παλαιάς Διαθήκης, που με την ευφράδεια του στήριζε τον βραδύγλωσσο Μωυσή, το έκανε με τον τρόπο του.
Είχε βλέπετε προηγηθεί και το άρθρο του Θανάση Μανταλόβα για τον οδοφωτισμό ( διαβάστε ΕΔΩ ) και απαιτούσε την καπάκι επανεμφάνιση του Φίλιου για να πει ένα λόγο στήριξης για τη δημοτική Αρχή.
Γιατί δεν πιστεύω αυτές οι διαδοχικές  εμφανίσεις του να είχαν σκοπό να δουν οι Γιαννιώτες τα μούσια του που άφησε λόγω καραντίνας, αν και ο πρώην δήμαρχος είναι άριστος στο να λέει “μούσια”…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *